Курс по немски език за начинаещи

Изберете си курс в удобно за вас време в График и цени!

 

Sprechen Sie Deutsch? Елате при нас!

Система по немски език за възрастни Schritte International Schritte International за покриване на ниво А1 по Европейската езикова рамка. Учебната система представлява  2 бр. учебници с интегрирана учебна тетрадка и аудио-СD към всеки от тях. Системата предлага допълнителни интерактивни средства за тестове и упражнения.

Системата е отлична база за успешно полагане на Zertifikat Deutsch на Goethe-Institut.

Успешно завършилите курса получават сертификат за покриване на ниво.

 

БИЗНЕС КУРС по НЕМСКИ ЕЗИК

Обучителна система по Бизнес Немски Unternehmen Deutch
Езикова школа БУК, Драгалевци организира курсове и индивидуално обучение по немски език с практическа бизнес насоченост. Системата Unternehmen Deutsch е подходяща както за начинаещи, така и за работещи хора, които до известна степен владеят немски език и биха искали да се усъвършенстват при прилагането му в бизнес средите. Unternehmen Deutsch се състои от 2 части – основен курс А1, А2  (120 учебни часа) и курс за напреднали В1, B2 (120 учебни часа). Покриването на второ ниво подготвя за успешно полагане на Сертификат за бизнес немски език Deutsch fur den Beruf към Goethe-Institut.
Курсът стартира със задължителен входящ тест за установяване на ниво.

Учебната система представлява учебник и учебна тетрадка, тетрадка-речник. В хода на обучението, нашите опитни преподаватели използват допълнителни интерактивни средства за тестове и упражнения.

На какво ниво е Вашият немски?

Попълнете този он-лайн тест за не повече от 20 мин. - отговорът ще посочи най-подходящата и резултатна за Вас система на обучение.

Копирайте този линк в адресната лента на Вашия браузер:

http://www.goethe.de/cgi-bin/einstufungstest/einstufungstest.pl

... и изпратете резултата на нашия e-mail адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , заедно с име и телефон за връзка - ние ще се свържем с Вас!

Записване на място и тук.

 
Добави в Svejo